Διαγωνισμος για Προωθηση της Πληροφορικης, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ και της Ευχερειας στη Χρηση των Η/Υ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ειναι υποθεση παρε-δωσε

Ο διαγωνισμός προάγει την κουλτούρα συνεργατικής μάθησης ανάμεσα στους μαθητές και τη συνεργασία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Προσωπικη Συμμετοχη.

Οι διαγωνισμοί μπορεί να διαφέρουν ως προς το επίπεδο δυσκολίας τους ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των μαθητών. Επέλεξε αυτόν που είναι πρόκληση για σένα, διαγωνίσου και απόκτησε νέες γνώσεις και δεξιότητες!

Παντου και Παντα!

Στο διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει χαρτί-και-μολύβι ή οποιαδήποτε αναμονή να μάθεις τα αποτελέσματα σου. Όλα είνα ζωντανά και άμεσα. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό από το σπίτι σου ή σε συγκεκριμένο εξεταστικό χώρο, η εμπειρία είναι το ίδιο θετική.

Προκαλεσε το μυαλο σου!!

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν, να μάθουν, να επεκτείνουν τα όρια του και να συγκριθούν με άλλους διαγωνιζόμενους.

Εγγραφείτε Τώρα!
Είσαι μαθητής, εκπαιδευτικός ή γονιός; Κάνε εγγραφή για λογαριασμό εδώ!

Καλωσορισατε στην προκληση του Παγκυπριου Διαγωνισμου Πληροφορικης για Μαθητες Γυμνασιου

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, καλωσορίσατε στην πρόκληση του Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου. 

Δεν πρόκειται για ένα τυπικό διαγωνισμό ο οποίος απλά αξιολογεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε θέματα που έχετε διδαχθεί στην τάξη. Αλλά, είναι ένας μοναδικός, έξυπνος, πρωτότυπος και παιγνιδιάρικος διαγωνισμός μέσω του οποίου προκαλούνται η λογική και αναλυτική σας σκέψη, η παρατηρητικότητα, η ευρηματικότητα, η πρωτοτυπία, η ταχύτητα της σκέψης σας.

Τα προβλήματα δεν είναι τα συνηθισμένα προβλήματα ενός τυπικού διαγωνισμού γνώσεων αλλά πρωτότυπες και "έξυπνες" ερωτήσεις για να προκαλέσουν τον προβληματισμό σας, τη φαντασία και τη λογική σας. Να προωθήσουν την ομαδικότητα στη μάθηση και τη συνεργασία μεταξύ σας στην επίτευξη μιας λύσης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας και να αποδείξουν τη μοναδικότητα σας στο διαγωνισμό.

[...]
Continue Reading »

Οργανωτες

Υπο την Αιγιδα

Χορηγοι

Διαγωνισμοι το επομενο διαστημα

Όνομα Σχολείο Ημερομηνία Έναρξης Ημερομηνία Λήξης Προθεσμία Εγγραφής Τιμή Εγγραφή
Διαγωνισμός Πληροφορικής Γυμνασίου 2016 (1ος Γύρος) Internet, Internet 12/03/2016 @ 03:00 19/03/2016 @ 14:00 09/03/2016 @ 14:00 € 5.00 Εγγραφείτε

Προκηρυξη Παγκυπριου Διαγωνισμου Πληροφορικης για Μαθητες Γυμνασιου

Προκηρύσσεται ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου ο οποίος διοργανώνεται από τον Κυπριακό  Σύνδεσμο Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

 

 

 

Λεπτομερειες Διαγωνισμου

Ο 1ος γύρος θα διεξαχθεί από το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις 03:00 μέχρι το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 14:00 και οι μαθητές θα μπορούν να συμμετέχουν από οποιοδήποτε σημείο διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι 75 λεπτά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Α, Β και Γ τάξης του Γυμνασίου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Χορηγοί του διαγωνισμού είναι το ECDL και η CYTA.

Δείγμα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο στους μαθητές αφού δημιουργήσουν λογαριασμό και κάνουν εγγραφή στο διαγωνισμό. Το δείγμα είναι υλοποιημένο στο πραγματικό διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και ο κανονικός διαγωνισμός.

Παρακαλούνται οι μαθητές όπως σημειώσουν τον κανονισμό αξιολόγησης¨

Δημιουργήστε λογαριασμό και κάνετε την εγγραφή σας, τώρα!

Σημειώστε ότι για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταβάλετε το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Εισηγούμαστε όπως κάνετε την πληρωμή σας έγκαιρα και πριν από την ημέρα του διαγωνισμού. Για την εκτέλεση του δειγματικού διαγωνισμού δεν υπάρχει οποιοδήποτε κόστος.

Loading...