Διαγωνισμος για Προωθηση της Πληροφορικης, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ και της Ευχερειας στη Χρηση των Η/Υ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ειναι υποθεση παρε-δωσε

Ο διαγωνισμός προάγει την κουλτούρα συνεργατικής μάθησης ανάμεσα στους μαθητές και τη συνεργασία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Προσωπικη Συμμετοχη.

Οι διαγωνισμοί μπορεί να διαφέρουν ως προς το επίπεδο δυσκολίας τους ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των μαθητών. Επέλεξε αυτόν που είναι πρόκληση για σένα, διαγωνίσου και απόκτησε νέες γνώσεις και δεξιότητες!

Παντου και Παντα!

Στο διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει χαρτί-και-μολύβι ή οποιαδήποτε αναμονή να μάθεις τα αποτελέσματα σου. Όλα είνα ζωντανά και άμεσα. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό από το σπίτι σου ή σε συγκεκριμένο εξεταστικό χώρο, η εμπειρία είναι το ίδιο θετική.

Προκαλεσε το μυαλο σου!!

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν, να μάθουν, να επεκτείνουν τα όρια του και να συγκριθούν με άλλους διαγωνιζόμενους.

Εγγραφείτε Τώρα!
Είσαι μαθητής, εκπαιδευτικός ή γονιός; Κάνε εγγραφή για λογαριασμό εδώ!

Αποτελεσματα 2ης Φασης

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της δεύτερης και τελικής φάσης του 5ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου. Παρακαλώ δείτε τα αποτελέσματα εδώ.


Continue Reading »

Οργανωτες

Υπο την Αιγιδα

Χορηγοι

Διαγωνισμοι το επομενο διαστημα

Δεν υπάρχουν Διαγωνισμοί το επόμενο διάστημα.

Προκηρυξη Παγκυπριου Διαγωνισμου Πληροφορικης για Μαθητες Γυμνασιου

Προκηρύσσεται ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου ο οποίος διοργανώνεται από τον Κυπριακό  Σύνδεσμο Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

 

 

 

Λεπτομερειες Διαγωνισμου

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση για την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί κατά την περίοδο 31 Ιανουαρίου (ξεκινά η ώρα 03.00πμ) και 7 Φεβρουαρίου 2015 (ολοκληρώνεται στις 02:00μμ).

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι 75 λεπτά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Α, Β και Γ τάξης του Γυμνασίου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Χορηγοί του διαγωνισμού είναι το ECDL και η CYTA.

Δείγμα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο στους μαθητές αφού δημιουργήσουν λογαριασμό και κάνουν εγγραφή στο διαγωνισμό. Το δείγμα είναι υλοποιημένο στο πραγματικό διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και ο κανονικός διαγωνισμός.

Παρακαλούνται οι μαθητές όπως σημειώσουν τον κανονισμό αξιολόγησης¨

Δημιουργήστε λογαριασμό και κάνετε την εγγραφή σας, τώρα!

Σημειώστε ότι για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταβάλετε το συμβολικό ποσό των 3 ευρώ. Εισηγούμαστε όπως κάνετε την πληρωμή σας έγκαιρα και πολύ πριν από την ημέρα του διαγωνισμού. Για την εκτέλεση του δειγματικού διαγωνισμού δεν υπάρχει οποιοδήποτε κόστος.

Loading...