Ημερομηνίες Διεξαγωγής 2ου Γύρου BEBRAS Challenge
 

Λαμβάνοντας υπόψη την τωρινή κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, αναμένεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του δευτέρου γύρου της διοργάνωσης μόλις το Υπουργείο Υγείας ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τα επόμενα βήματα διαχείρισης της πανδημίας στις 31 Ιανουαρίου 2021. Ελπίζουμε ότι τα μέτρα θα αρθούν ώστε να καθορίσουμε με σιγουριά τις ημερομηνίες διεξαγωγής.  
 

Παρακαλούμε τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς όπως  ελέγχουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και αυτή την ιστοσελίδα για σχετικές ανακοινώσεις.  
  

Εκδόθηκε από: Οργανωτική Επιτροπή 
15 Ιανουαρίου 2021

OI NIΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ BEBRAS CHALLENGE 2020-2021

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μαζική συμμετοχή σας στο διαγωνισμό BEBRAS 2020-2021 ο πρώτος γύρος του οποίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.  Ελπίζουμε να βρήκατε τις ερωτήσεις προκλητικές για  το μυαλό σας, διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες και΄, συνολικά, να είχατε θετική εμπειρία.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους νικητές του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.

Μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις:

 

Παρακαλώ ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων σας  (α) το όνομα, επίθετο και όνομα  πατέρα (β) το όνομα του σχολείου σας ενημερώστε μας μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου  2021 στις 14.00 για  τυχόν λάθη ώστε να διορθωθούν.  Για τα αποτελέσματα θα ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. 

Στις ανακοινώσεις περιλαμβάνονται επίσης λεπτομέρειες για το χρόνο και χώρο διεξαγωγής του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. 

Μετά το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου, θα μπορείτε να δείτε τα δικά σας αποτελέσματα για τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού. Μπείτε στο σύστημα με τους κωδικούς σας, κάνετε κλικ στο κουμπί ΕΠΙΛΟΓΕΣ, και στο ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. Με τα αποτελέσματα σας μπορείτε να δείτε επίσης:

 

  • τις ερωτήσεις του διαγωνισμού
  • τις δικές σας απαντήσεις και τις σωστές απαντήσεις για κάθε ερώτηση
  • σχετικές επεξηγήσεις για τη λύση της κάθε ερώτησης 

Μπορείτε επίσης να "κατεβάσετε" και εκτυπώσετε το πιστοποιητικό συμμετοχής σας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης από το λογαριασμό σας.  

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας και θερμά συγχαρητήρια στους νικητές. Σας ευχόμαστε να περάσετε καλά τις γιορτές με τους αγαπημένους σας και σας ευχόμαστε υγεία, χαρές και επιτυχίες τη νέα χρονιά.

 

Εκδόθηκε από: Οργανωτική Επιτροπή

28 Δεκεμβρίου 2020

Τι είναι το BEBRAS ?
O BEBRAS είναι διεθνής διαγωνισμός που στοχεύει στην ανάπτυξη της υπολογιστικής σκέψης, των αναλυτικών και αλγοριθμικών δεξιοτήτων των μαθητών για την αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων και την προώθηση της πληροφορικής στην εκπαίδευση. Δεν απαιτείται οποιαδήποτε γνώση για συμμετοχή. Ο πρώτος γύρος είναι ανοικτός και μπορεί να εκτελεστεί από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο και χωρίς επιτήρηση. Ο δεύτερος γύρος διεξάγεται σε σχολεία σε όλες τις πόλεις υπό την επιτήρηση εκπαιδευτικών .

Οργανωτές

Εγκρίθηκε από

Στρατηγικός Συνεργάτης

Technology Partner

Χορηγοί


Προκήρυξη Διαγωνισμού BEBRAS για Μαθητές Δημοτικού 2020-2021

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ανακοινώνουν τoν 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Δημοτικού των τάξεων Δ, Ε και ΣΤ.   Δείτε την ανακοίνωση της προκήρυξης  και μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία για συμμετοχή στο διαγωνισμό δημιουργώ [...]

Προκήρυξη Διαγωνισμού BEBRAS Γυμνασίου 2020-2021

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την προκήρυξη του 11ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου. Δείτε την ανακοίνωση της προκήρυξης  και μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία για συμμετοχή στο διαγω [...]

Δοκιμαστικοί Διαγωνισμοί για Εξάσκηση

Ο διαγωνισμός θα τρέξει σε διαδικτυακή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Έχουν αναπτυχθεί δοκιμαστικοί διαγωνισμοί τους οποίους μπορείτε να τρέξετε ώστε να γνωρίσετε το περιβάλλον του διαγωνισμού και τους τύπους των ερωτήσεων. Η νέα πλατφόρμα δίνει την ευχέρεια για [...]

Καλωσορίσατε στο Bebras!

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες καλωσορίσατε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS  ο οποίος διοργανώνεται στα πρότυπα και τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού BEBRAS . Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής αντιπροσωπεύει την Κύπρο στο Διεθνή Οργανισμό BEBRAS.  . O BEBRAS δεν πρόκειται γ [...]