Διαγωνισμος για Προωθηση της Πληροφορικης, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ και της Ευχερειας στη Χρηση των Η/Υ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ειναι υποθεση παρε-δωσε

Ο διαγωνισμός προάγει την κουλτούρα συνεργατικής μάθησης ανάμεσα στους μαθητές και τη συνεργασία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Προσωπικη Συμμετοχη.

Οι διαγωνισμοί μπορεί να διαφέρουν ως προς το επίπεδο δυσκολίας τους ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των μαθητών. Επέλεξε αυτόν που είναι πρόκληση για σένα, διαγωνίσου και απόκτησε νέες γνώσεις και δεξιότητες!

Παντου και Παντα!

Στο διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει χαρτί-και-μολύβι ή οποιαδήποτε αναμονή να μάθεις τα αποτελέσματα σου. Όλα είνα ζωντανά και άμεσα. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό από το σπίτι σου ή σε συγκεκριμένο εξεταστικό χώρο, η εμπειρία είναι το ίδιο θετική.

Προκαλεσε το μυαλο σου!!

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν, να μάθουν, να επεκτείνουν τα όρια του και να συγκριθούν με άλλους διαγωνιζόμενους.

Εγγραφείτε Τώρα!
Είσαι μαθητής, εκπαιδευτικός ή γονιός; Κάνε εγγραφή για λογαριασμό εδώ!

Αποτελεσματα 2ης Φασης

H Οργανωτική Επιτροπή του 6η Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα της τελικής φάσης.

Δείτε τα αποτελέ& [...]
Continue Reading »

Οργανωτες

Υπο την Αιγιδα

Χορηγοι

Διαγωνισμοι το επομενο διαστημα

Δεν υπάρχουν Διαγωνισμοί το επόμενο διάστημα.

Προκηρυξη Παγκυπριου Διαγωνισμου Πληροφορικης για Μαθητες Γυμνασιου

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την πρόκήρυξη του 6ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου

 

 

 

Λεπτομερειες Διαγωνισμου

Ο 1ος γύρος θα διεξαχθεί από το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις 03:00 μέχρι το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 14:00 και οι μαθητές θα μπορούν να συμμετέχουν από οποιοδήποτε σημείο διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι 75 λεπτά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Α, Β και Γ τάξης του Γυμνασίου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Χορηγοί του διαγωνισμού είναι το ECDL και η CYTA.

Δείγμα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο στους μαθητές αφού δημιουργήσουν λογαριασμό και κάνουν εγγραφή στο διαγωνισμό. Το δείγμα είναι υλοποιημένο στο πραγματικό διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και ο κανονικός διαγωνισμός.

Παρακαλούνται οι μαθητές όπως σημειώσουν τον κανονισμό αξιολόγησης¨

Δημιουργήστε λογαριασμό και κάνετε την εγγραφή σας, τώρα!

Σημειώστε ότι για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταβάλετε το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Εισηγούμαστε όπως κάνετε την πληρωμή σας έγκαιρα και πριν από την ημέρα του διαγωνισμού. Για την εκτέλεση του δειγματικού διαγωνισμού δεν υπάρχει οποιοδήποτε κόστος.

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση του διαγωνισμού.

Loading...