Διαγωνισμος για Προωθηση της Πληροφορικης, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ και της Ευχερειας στη Χρηση των Η/Υ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ειναι υποθεση παρε-δωσε

Ο διαγωνισμός προάγει την κουλτούρα συνεργατικής μάθησης ανάμεσα στους μαθητές και τη συνεργασία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Προσωπικη Συμμετοχη.

Οι διαγωνισμοί μπορεί να διαφέρουν ως προς το επίπεδο δυσκολίας τους ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των μαθητών. Επέλεξε αυτόν που είναι πρόκληση για σένα, διαγωνίσου και απόκτησε νέες γνώσεις και δεξιότητες!

Παντου και Παντα!

Στο διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει χαρτί-και-μολύβι ή οποιαδήποτε αναμονή να μάθεις τα αποτελέσματα σου. Όλα είνα ζωντανά και άμεσα. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό από το σπίτι σου ή σε συγκεκριμένο εξεταστικό χώρο, η εμπειρία είναι το ίδιο θετική.

Προκαλεσε το μυαλο σου!!

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν, να μάθουν, να επεκτείνουν τα όρια του και να συγκριθούν με άλλους διαγωνιζόμενους.

Registrations and Payments are now closed

Ανακοινωση Αποτελεσματων - 1ος Γυρος 2017

H πρώτη φάση του 7ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης εδώ με τους μαθητές που προκρίνονται στη δεύτερη φάση. 

 

Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 στα πιο κάτω σχολεία.

 

Οι μαθητές καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο της επαρχίας τους και να έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άλλο φωτογραφικό αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητας τους.

 

Επαρχία

Σχολείο

Ώρα Προσέλευσης

Λευκωσία

Λύκειο Αποστόλου Μάρκου

14.45

Λάρνακα

Λύκειο Αραδίππου

14.45

Λεμεσός

Γυμνάσιο Λινόπετρας

14.45

Αμμόχωστος

Γυμνάσιο Δερύνειας

14.45

Πάφος

Λύκειο Κύκκου Πάφου

14.45

 

Continue Reading »

Οργανωτες

Υπο την Αιγιδα

Στρατηγικος Συνεργατης

Χορηγοι

Διαγωνισμοι το επομενο διαστημα

Δεν υπάρχουν Διαγωνισμοί το επόμενο διάστημα.

Προκηρυξη Παγκυπριου Διαγωνισμου Πληροφορικης για Μαθητες Γυμνασιου

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την πρόκήρυξη του 7ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου.

Δείτε την ανακοίνωση της προκήρυξης .

 

 

 

Λεπτομερειες Διαγωνισμου

Ο 1ος γύρος θα διεξαχθεί από το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 03.00 μέχρι το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 14.00. 

Οι μαθητές θα μπορούν να συμμετέχουν από οποιοδήποτε σημείο διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο, το σπίτι τους, στο σχολείο τους, στο φροντιστήριο τους, το γήπεδο ή την καφετέρια! . 

Στο 2ο γύρο ό οποίος θα διεξχαχθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 η ώρα 15:00 θα προκριθούν πενήντα (50) μαθητές από κάθε τάξη (Α, Β, Γ γυμνασίου) που θα έχουν πετύχει τις ψηλότερες βαθμολογίες.

Η διάρκεια του κάθε γύρου του διαγωνισμού θα είναι 75 λεπτά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Α, Β και Γ τάξης του Γυμνασίου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Χορηγοί του διαγωνισμού είναι το ECDL και η CYTA.

Δείγμα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο στους μαθητές αφού δημιουργήσουν λογαριασμό και κάνουν εγγραφή στο διαγωνισμό. Το δείγμα είναι υλοποιημένο στο πραγματικό διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και ο κανονικός διαγωνισμός.

Παρακαλούνται οι μαθητές όπως σημειώσουν τον κανονισμό αξιολόγησης¨

Δημιουργήστε λογαριασμό και κάνετε την εγγραφή σας, τώρα!

Σημειώστε ότι για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταβάλετε το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Εισηγούμαστε όπως κάνετε την πληρωμή σας έγκαιρα και πριν από την ημέρα του διαγωνισμού. Για την εκτέλεση του δειγματικού διαγωνισμού δεν υπάρχει οποιοδήποτε κόστος.

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης εδώ.  

Loading...