28 Ιανουαρίου 2020  

 

Νικητές 2ου Τελικού Γύρου Διαγωνισμού BEBRAS 2020

 

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Διαγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης Μαθητών Γυμνασίου ανακοινώνει τους νικητές της διοργάνωσης. 

 

Δείτε την ανακοίνωση με τους νικητές της διοργάνωσης

 

Oι νικητές της διοργάνωσης θα βραβευθούν σε ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα και θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγκαιρα.

 

Όλοι οι μαθητές, μπορείτε να δείτε τα δικά σας αποτελέσματα και για τους δύο γύρους της διοργάνωσης και να "κατεβάσετε" το/α πιστοποιητικό/ά συμμετοχής σας . Μπείτε στο σύστημα με τους κωδικούς σας, κάνετε κλικ στο κουμπί ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ενεργήστε ανάλογα. Θα μπορείτε να δείτε επίσης τις ερωτήσεις του διαγωνισμού με τις σωστές απαντήσεις καθώς επίσης και επεξηγήσεις για τις σωστές απαντήσεις.  

 

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους νικητές και τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και ευχόμστε σε όλους καλή πρόοδο στα μαθήματα σας.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020


2ος Γύρος Διαγωνισμού BEBRAS 2020

 

Ανακοινώνονται πιο κάτω οι χώροι διεξαγωγής του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού πληροφορικής BEBRAS που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020. Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο της επαρχίας τους.

 

Επαρχία

Σχολείο

Ώρα Προσέλευσης

Ώρα Έναρξης Διαγωνισμού

Λευκωσία

Λύκειο Αποστόλου Μάρκου

09:00 

09:30

Λάρνακα

Λύκειο Αραδίππου

09:00 

09:30

Λεμεσός

Λύκειο Λινόπετρας

09.00

09:30

Αμμόχωστος

Γυμνάσιο Δερύνειας

09:00 

09:30

Πάφος

Λύκειο Κύκκου Πάφου

09:00 

09:30 

 
Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι 75-90 λεπτά.
 
Την ημέρα του δευτέρου γύρου, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, παρακαλούμε όπως φέρετε μαζί σας:
  • την ταυτότητας σας ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο όπως διαβατήριο ή πιστοποιητικό γεννήσεως.
  • χαρτί και μολύβι για να κάνετε σημειώσεις και υπολογισμούς όπου χρειάζεται.
  • σημείωση με σωστά γραμμένους τους κωδικούς πρόσβασης σας στο σύστημα της διοργάνωσης (www.bebras.org.cy ).

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κωδικοί πρόσβασης σας στο www.bebras.org.cy είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιήσατε για τον πρώτο γύρο (η διεύθυνση εμαιλ και ο μυστικός σας κωδικός). Παρακαλούμε όπως ελέγξετε τους κωδικούς σας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1/2020. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μπείτε στο σύστημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

  

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μπαίνοντας στο σύστημα μπορείτε να "κατεβάσετε" και να εκτυπώσετε το πιστοποιητικό συμμετοχής σας στον πρώτο γύρο.

Οργανωτική Επιτροπή

15 Ιανουαρίου 2020


 

26 Δεκεμβρίου 2019 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΓΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BEBRAS

Η Οργανωτική Επιτροπή τους 10ου Παγκύπριου Δαιγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης - BEBRAS - για Μαθητές Γυμνασιίου ανακοινώνει τους νικητές του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.  

 Δείτε την ανακοίνωση με τα αποτελέσματα εδώ  

 

Όλοι οι μαθητές μπορούν να δουν τα ατομικά τους αποτελέσματα μπαίνοντας στο σύστημα με τους κωδικούς πρόσβασης τους.  

Η Οργανωτική Επιτροπή

26 Δεκεβρίου 2019

Τι είναι το BEBRAS ?
O BEBRAS είναι διεθνής διαγωνισμός που στοχεύει στην ανάπτυξη της υπολογιστικής σκέψης, των αναλυτικών και αλγοριθμικών δεξιοτήτων των μαθητών για την αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων και την προώθηση της πληροφορικής στην εκπαίδευση. Δεν απαιτείται οποιαδήποτε γνώση για συμμετοχή. Ο πρώτος γύρος είναι ανοικτός και μπορεί να εκτελεστεί από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο και χωρίς επιτήρηση. Ο δεύτερος γύρος διεξάγεται σε σχολεία σε όλες τις πόλεις υπό την επιτήρηση εκπαιδευτικών .

Οργανωτές

Εγκρίθηκε από

Στρατηγικός Συνεργάτης

Χορηγοί


Προκήρυξη Διαγωνισμού

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την προκήρυξη του 10ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου. Δείτε την ανακοίνωση της προκήρυξης και μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία για συμμετοχή στο διαγων [...]

Καλωσορίσατε

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες καλωσορίσατε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS  για Μαθητές Γυμνασίου. Δεν πρόκειται για ένα τυπικό διαγωνισμό ο οποίος αξιολογεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε θέματα που έχετε διδαχθεί στην τάξη. Αλλά, είναι ένας μοναδικός, έξυπνος, πρωτότυπος [...]

Δοκιμαστικοί Διαγωνισμοί

Ο φετεινός διαγωνισμός θα τρέξει σε νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Έχουν αναπτυχθεί δύο δοκιμαστικοί διαγωνισμοί τους οποίους μπορείτε να τρέξετε ώστε να γνωρίσετε το περιβάλλον του διαγωνισμού και τους τύπους των ερωτήσεων. Η νέα πλατφόρμα δίνει [...]