9 Απριλίου 2019

 

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

 

Αποτελέσματα 2ου Τελικού Γύρου Διαγωνισμού BEBRAS

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διαγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης Μαθητών Γυμνασίου ανακοινώνει τα αποτέλεσματα του δευτέρου γύρου και τους νικητές της διοργάνωσης. 

Δείτε την ανακοίνωση με τους νικητές της διοργάνωσης

Oι νικητές θα βραβευθούν σε ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Στην τελετή θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του δευτέρου γύρου. Οι δικαιούχοι για συμμετοχή στην τελετή βράβευσης  θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγκαιρα.

 

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους νικητές και τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και ευχόμστε σε όλους καλή πρόοδο στα μαθήματα σας.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

 

Μπορείτε να δείτε τα δικά σας αποτελέσματα και για τους δύο γύρους της διοργάνωσης και να "κατεβάσε" το/α πιστοποιητικό συμμετοχής σας . Μπείτε στο σύστημα με τους κωδικούς σας, κάνετε κλικ στο κουμπί ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ενεργήστε ανάλογ Με τα αποτελέσματα σας μπορείτε να δείτε επίσης τις ερωτήσεις του διαγωνισμού με τις σωστές απαντήσεις καθώς επίσης και επεξηγήσεις για τις σωστές απαντήσεις.  

Τι είναι το BEBRAS ?
O BEBRAS είναι διεθνής διαγωνισμός που στοχεύει στην ανάπτυξη της υπολογιστικής σκέψης, των αναλυτικών και αλγοριθμικών δεξιοτήτων των μαθητών για την αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων και την προώθηση της πληροφορικής στην εκπαίδευση. Δεν απαιτείται οποιαδήποτε γνώση για συμμετοχή. Ο πρώτος γύρος είναι ανοικτός και μπορεί να εκτελεστεί από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο και χωρίς επιτήρηση. Ο δεύτερος γύρος διεξάγεται σε σχολεία σε όλες τις πόλεις υπό την επιτήρηση εκπαιδευτικών .

Οργανωτές

Εγκρίθηκε από

Στρατηγικός Συνεργάτης

Χορηγοί


Προκήρυξη Διαγωνισμού

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την προκήρυξη του 9ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου. Δείτε την ανακοίνωση της προκήρυξης και μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία για συμμετοχή στο διαγωνι [...]

Καλωσορίσατε

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες καλωσορίσατε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS  για Μαθητές Γυμνασίου. Δεν πρόκειται για ένα τυπικό διαγωνισμό ο οποίος αξιολογεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε θέματα που έχετε διδαχθεί στην τάξη. Αλλά, είναι ένας μοναδικός, έξυπνος, πρωτότυπος [...]

Δοκιμαστικοί Διαγωνισμοί

Ο φετεινός διαγωνισμός θα τρέξει σε νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Έχουν αναπτυχθεί δύο δοκιμαστικοί διαγωνισμοί τους οποίους μπορείτε να τρέξετε ώστε να γνωρίσετε το περιβάλλον του διαγωνισμού και τους τύπους των ερωτήσεων. Η νέα πλατφόρμα δίνει [...]