Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων  2ου Γύρου Διαγωνισμού BEBRAS 2021-2022

 

22 Φεβρουαρίου 2022
 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης για Μαθητές Γυμνασίου και του 2ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης για Μαθητές Δημοτικού  ανακοινώνει τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των διοργανώσεων.  
 

Δείτε τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου εδώ 


Μπαίνοντας στο σύστημα με τους κωδικούς τους, οι μαθητές και μαθήτριες  μπορούν να δουν τα ατομικά τους αποτελέσματα και τις απαντήσεις που έδωσαν, τις σωστές απαντήσεις των ερωτήσεων και να "κατεβάσουν" το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στο δεύτερο γύρο.   

 

Διεξαγωγή 2ου Γύρου Bebras Challenge 2021-2022

22 Ιανουαρίου 2022

Σας ενημερώνουμε ότι ο 2ος γύρος του Διαγωνισμού BEBRAS θα διεξαχθει σύμφωνα με τις πιο κάτω ανακοινώσεις, κάνετε κλικ στον κάθε σύνδεσμο για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Δεύτερος Γύρος - Επίπεδο Γυμνασίου - 5 Φεβρουαρίου 2022
 

Δεύτερος Γύρος - Επίπεδο Δημοτικού - 19 Φεβρουαρίου 2022


Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων  1ου Γύρου Διαγωνισμού BEBRAS 2021-2022

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης για Μαθητές Γυμνασίου και του 2ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης για Μαθητές Δημοτικού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.  


Παρακαλώ σημειώστε ότι τα ατομικά σας αποτελέσματα και τα πιστοποιητικά συμμετοχής σας θα είναι διαθέσιμα αργότερα σήμερα ή αύριο. Θα ενημερωθείτε σχετικά.  

 
Δείτε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου εδω 

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μαθητές,  


Σας ενημερώνουμε ότι μετά από παράκληση μεγάλου αριθμού μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να επεκτείνει το διαγωνισμό BEBRAS και θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τα μεσάνυκτα της παραμονής των Χριστουγέννων (Παρασκευή, 24/12/2021, 23:59)!


Σας ευχαριστούμε για την εντυπωσιακή ανταπόκριση και συμμετοχή σας, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά Χριστούγεννα.  

 

Ο Διαγωνισμός BEBRAS Ξεκίνησε - Διαβάστε τις oδηγίες προσεκτικά

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
 

Σας ευχαριστούμε που κάνατε εγγραφή για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό BEBRAS ο οποίος είναι τώρα ανοικτός και μπορείτε να τον "τρέξετε" σε χρόνο που σας βολεύει. Θα παραμείνει ανοικτός μέχρι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 2.00μμ
 

Πριν εκτελέσετε τον κανονικό διαγωνισμό, σας συμβουλεύουμε
 

 • πρώτα να "τρέξετε"  δοκιμαστικούς δοκιμαστικούς για να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον του διαγωνισμού. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, θα είναι ίδιες με τις οδηγίες του επίσημου διαγωνισμού.
   
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του φυλλομετρητή Chrome.
   
 • Θα πρέπει να επιλέξετε τη γλώσσα του διαγωνισμού, είτε ελληνικά είτε αγγλικά, πριν ξεκινήσετε την προσπάθεια σας. Αφού ξεκινήσετε το διαγωνισμό, όλες οι ερωτήσεις θα εμφανίζονται μόνο στη γλώσσα που θα επιλέξετε και δεν θα μπορείτε να την αλλάξετε.
   
 • Να θυμάστε ότι ο διαθέσιμος χρόνος σας μετρά από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί έναρξης. ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ το φυλλομετρητή ιστού (ή το διαγωνισμό) επειδή το ρολόι εξακολουθεί να μετρά το χρόνο σας.
   
 • να "τρέξετε" τον κανονικό διαγωνισμό ΜΟΝΟ όταν είστε χαλαροί και μπορείτε να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο (75 λεπτά) χωρίς διακοπή και ενοχλήσεις.

Για να εκτελέσε τον κανονικό διαγωνισμό:
 

 • Μπείτε στο σύστημα με τους κωδικούς πρόσβασης σας,
 • Στο χώρο "Οι Διαγωνισμοί μου” κλικ στο Επιλογές και επιλέξετε “ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ”
 • Θυμηθείτε τις οδηγίες
 • Επιλέξετε τη γλώσσα στην οποία θα εμφανίζονται οι ερωτήσεις σας
 •  Κάνετε κλικ στο "Έναρξη Διαγωνισμού". 

Παρακαλώ ελέγχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και το www.bebras.org.cy για μηνύματα ή ανακοινώσεις.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες :)  

Τι είναι το BEBRAS ?
O BEBRAS είναι διεθνής διαγωνισμός που στοχεύει στην ανάπτυξη της υπολογιστικής σκέψης, των αναλυτικών και αλγοριθμικών δεξιοτήτων των μαθητών για την αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων και την προώθηση της πληροφορικής στην εκπαίδευση. Δεν απαιτείται οποιαδήποτε γνώση για συμμετοχή. Ο πρώτος γύρος είναι ανοικτός και μπορεί να εκτελεστεί από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο και χωρίς επιτήρηση. Ο δεύτερος γύρος διεξάγεται σε σχολεία σε όλες τις πόλεις υπό την επιτήρηση εκπαιδευτικών .

Οργανωτές

Εγκρίθηκε από

Technology Partner

Χορηγοί

Supporter


Προκήρυξη Διαγωνισμού BEBRAS για Μαθητές Δημοτικού 2021 - 2022

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ανακοινώνουν τoν 2ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Δημοτικού των τάξεων Δ, Ε και ΣΤ.   Δείτε την ανακοίνωση της προκήρυξης  η οποία είναι διαθέσιμη μόνο στην ελληνική γλώσσα. Ο καθευατό διαγωνισμός είν [...]

Προκήρυξη Διαγωνισμού BEBRAS Γυμνασίου 2021 - 2022

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής (Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π) ανακοινώνουν την προκήρυξη του 12ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου. O διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 με [...]

Δοκιμαστικοί Διαγωνισμοί για Εξάσκηση

Ο διαγωνισμός θα τρέξει σε διαδικτυακή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Έχουν αναπτυχθεί δοκιμαστικοί διαγωνισμοί τους οποίους μπορείτε να τρέξετε ώστε να γνωρίσετε το περιβάλλον του διαγωνισμού και τους τύπους των ερωτήσεων. Η νέα πλατφόρμα δίνει την ευχέρεια για [...]

Καλωσορίσατε στο Bebras!

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες καλωσορίσατε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS  ο οποίος διοργανώνεται στα πρότυπα και τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού BEBRAS . Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής αντιπροσωπεύει την Κύπρο στο Διεθνή Οργανισμό BEBRAS.  . O BEBRAS δεν πρόκειται γ [...]