Διαγωνισμος για Προωθηση της Πληροφορικης, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ και της Ευχερειας στη Χρηση των Η/Υ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ειναι υποθεση παρε-δωσε

Ο διαγωνισμός προάγει την κουλτούρα συνεργατικής μάθησης ανάμεσα στους μαθητές και τη συνεργασία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Προσωπικη Συμμετοχη.

Οι διαγωνισμοί μπορεί να διαφέρουν ως προς το επίπεδο δυσκολίας τους ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των μαθητών. Επέλεξε αυτόν που είναι πρόκληση για σένα, διαγωνίσου και απόκτησε νέες γνώσεις και δεξιότητες!

Παντου και Παντα!

Στο διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει χαρτί-και-μολύβι ή οποιαδήποτε αναμονή να μάθεις τα αποτελέσματα σου. Όλα είνα ζωντανά και άμεσα. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό από το σπίτι σου ή σε συγκεκριμένο εξεταστικό χώρο, η εμπειρία είναι το ίδιο θετική.

Προκαλεσε το μυαλο σου!!

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν, να μάθουν, να επεκτείνουν τα όρια του και να συγκριθούν με άλλους διαγωνιζόμενους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

H Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα της τελικής φάσης που διοργανώθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και συγχαίρει θερμά όλους τους συμετέχοντες και ειδικά τους νικητές. Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

 

Οι μαθητές έχουν ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έκδοση των αποτελεσμάτων και μπορούν να μπουν στο λογαριασμό τους για να δουν τα ατομικά τους αποτελέσματα. Σε κατοπινό στάδιο οι μαθητές θα ενημερωθούν επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ημερομηνία και το χώρο της τελετής βράβευσης, Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί σε αυτή την ιστοσελίδα και καλούνται οι μαθητές να την επισκέπτονται τις επόμενες μερικές βδομάδες για το σκοπό αυτό.


Continue Reading »

Οργανωτες

Υπο την Αιγιδα

Στρατηγικος Συνεργατης

Χορηγοι

Διαγωνισμοι το επομενο διαστημα

Δεν υπάρχουν Διαγωνισμοί το επόμενο διάστημα.

Loading...